Kde koupit křimické zelí
Pěstitelé zelí letos prožívají jednu z nejhorších sezon. Vinou sucha nesklidí na některých farmách vůbec nic! Zelí tak bude v obchodech výrazně dražší. Přinášíme proto přehled výrobců, u nichž koupíte tuto zeleninu nejlevněji.
Moderní zelárna v Křimicích, která má ale tradici již od roku 1926. Hlavní surovinu hlávkové zelí si sami pěstujeme v údolí řeky Mže. Z této plodiny pak vzniká podle tradiční receptury naše kvalitní kysané zelí a zelná šťáva. Zabýváme se také výrobou výborných zelných salátů. Těšíme se na Váš nákup.
Napěchované zelí zatížíme tak, aby bylo celé pod hladinou šťávy (k zatížení můžeme použít dobře omytou dlažební kostku) a přikryjeme poklopem. Po 2-3 týdnech je kysané zelí hotové, při odběru dbáme, aby zelí zůstalo stále pod hladinou šťávy, případně dolijeme převařenou vodou.
Sezona je tu: Kde koupíte syrové a kysané zelí za hubičku? 26. října 2013, 09:10 — Autor: EuroZprávy.cz / Mfx. Praha - Plánujete nakládat zelí a chcete ušetřit desítky korun za naložené kilo? Nebo chcete čerstvé kysané zelí přímo od výrobce? Poradíme vám, kde si ho koupit a neutrácet tak zbytečný majlant!
Zelí bývá dostupné celoročně a pro různé účely. V sezóně můžete narazit na křehké rané zelí, letní zelí, zelí pro kysání i zelí, které vydrží dlouhé skladování. Jednotlivé druhy zelí se pak ještě liší barvou (bílé, červené, fialové) a tvarem. Při nákupu vybírejte pěkné, nepoškozené a uzavřené
Sortiment zelí nelze zaslat poštou!!! Rozvážíme vždy následující týden po objednání a zaplacení objednávky a to pouze po Praze město, ne po okresech Praha ( východ, západ apd.). Pro rozvoz po Praze je k dispozici pouze jedno auto, nejsme kurýrní služba.
Poradíme vám, kde si ho koupit a neutrácet tak zbytečný majlant! Podívejte se na velkou mapu pěstitelů zelí a výrobců kyselého zelí! "Krouhárny zelí již běží na plné obrátky, zatím mají zeláři nakrouhány zhruba dvě třetiny celkového výnosu a krouhat se bude až do Vánoc," řekl předseda Zelinářské unie Čech a Moravy Jaroslav Zeman.
Zelí bývá dostupné celoročně a pro různé účely. V sezóně můžete narazit na křehké rané zelí, letní zelí, zelí pro kysání i zelí, které vydrží dlouhé skladování. Jednotlivé druhy zelí se pak ještě liší barvou (bílé, červené, fialové) a tvarem. Při nákupu vybírejte pěkné, nepoškozené a uzavřené
Naše adresa: Broněk Forejt - zelí Křimice Chebská 665/22 322 00 Plzeň-Křimice
Kysané zelí nesmí být sterilované, aby si zachovalo tělu prospěšné látky – vitamín C a probiotické bakterie. Takové vlastnosti očekáváme od zelí…
L obkowicz K řimice. Webové stránky jsou v současné době v rekonstrukci. V nejbližší době se můžete těšit na nové stránky.
Koupit dnes opravdu kvalitní kysané zelí se totiž stává náročným úkolem, jak doložilo i důkladné testování kysaného zelí časopisem dTest. Výsledky z února 2013 ukazují, že kysané zelí na pultech supermarketů často již neobsahuje vůbec žádný vitamin C nebo je přidáván dodatečně a zelí má pak již pramálo společného s původním produktem, jak jej znaly
Jestliže řešíš některou z těchto oblastí,
kontaktuj mě ZDE
a napiš mi více o Tvé situaci. Následně Tě zkontaktuji s návrhem dalšího postupu.